14-05-10

Weekendje citytrip: op hotel in Leuven

Binnenkort, van 13 augustus t.e.m. 15 augustus is het weer tijd voor Marktrock Leuven 2010, de Leuvense binnenstad 3 dagen op z'n kop voor muziekoptredens van eigen bodem. Volledig gratis opnieuw! Allen daarheen! Marktrock of niet, een weekendje Leuven is altijd top, het hele jaar door!

Genieten van een weekendje op hotel in Leuven

hotels leuvenEen Leuven hotel voor mijn vakantie vorig jaar en geloof me het was een van de beste vakantie die ik ooit heb gehad. Ik had niet veel verwachtingen van de stad, maar het bleef me verbazen al dacht dat mijn verblijf. Iedereen op zoek naar een leuke vakantie vol kunt bezoeken Leuven. Travelers in België maken het een punt om te verblijven in hotels Leuven voor een weekend dat is genoeg om door de belangrijkste hoogtepunten van de stad. Leuven, ligt aan beide oevers van de Dijle ten oosten van Brussel en is beroemd in de hele wereld voor om zijn prachtige architectuur, het internationaal gerenommeerde's University en bier. Het leed zwaar tijdens de twee wereldoorlogen echter, moderne Leuven is goed ontwikkeld charme haar bezoekers.

Vakantie in Oostende zou charme u tijdens uw vakantie, maar biedt deze stad zullen hun charme verlaten op u voor een mensenleven. De Oude Markt is de eerste plaats om te bezoeken tijdens een verblijf in hôtels Leuven. Deze plaats is vooral bekend om de festivals dat zijn gastheren de hele zomer. U vindt een aantal restaurants en cafes op dit gebied en op vrijdag kunt u genieten van live muziek onder het genot van een drankje. Naast Leuven is de thuisbasis van Stella Artois, dat is een van de bekendste brouwerijen van België, waardoor je drinkt meer speciaal.

Ligt vlakbij de Oude Markt is De Kotmadam (De Landlady), dat is een standbeeld van een vrouw op een beanch bedrijf een theepot. Ik clikced veel foto's in de buurt van deze beroemde landmark toen ik bezocht Hotels Löwen. Saint Peter's Church is de oudste kerk in Leuven en een must bezoeken. Het is een geweldig voorbeeld van de architectuur die de stad aanschouwt, net als Blankenberge hoogtepunten.

hotels leuvenDe charme van Leuven is zodanig dat het niet alleen klein en vriendelijk, maar door de universiteit, het net zo levendig en jong. Katholieke Universiteit Leuven is een van de beroemdste universiteiten in Europa en trekt duizenden toeristen. Toeristen verblijven hoteles Lovaina ook liefde voor het prachtige 15e eeuwse bezoek stadhuis. Andere belangrijke hoogtepunten die u kunt bezoeken tijdens hun verblijf in Leuven hotel onder Amusemente Theater, De Vissen Center, Botanische Tuin en Mariapark.

Winkelen & Festivals

Winkelen is een belangrijk onderdeel van Knokke-Heist wijst en van Leuven ook. U vindt vele uitstekende boetiekjes en winkels die u zult vinden nowwhere anders. Een van mijn favoriete ras winkel die ik ontdekte tijdens mijn vakantie in Leuven hotel is Blokker. Hier vindt u interessante dingen terug te nemen naar huis om uw vrienden en familie. Hierbij moet worden opgemerkt dat alle winkels blijven op zondag gesloten.

Ga naar hotels Leuven tijdens het zomerseizoen als je wilt een aantal festivals in Leuven genieten. Rock Werchter is een dergelijk evenement niet te missen. Muziekliefhebbers kunnen dansen op de melodie van een ander muziekfestival Rock festival Marktrock

Leuven, Leuven!

Wie kiest voor een van de hotels Louvain zal het zich zeker niet beklagen, of het nu in het centrum of net erbuiten is gelegen. Een weekendje weg op hotel in Leuven is een steengoede garantie voor een heerlijke tijd, zowel cultureel als gastronomisch kom je er zeker aan je trekken. Nu, ik probeer tijdens al mijn citytrips elke dag nieuws te doen, of het nu in Parijs, Berlijn, Rome, Leuven of op op hotel in Kortrijk is, overal ontdek je wel leuke dingen!

Na Leuven te hebben bezocht kijk je misschien uit naar een echte citytrip? Eens een echte stad gaan verkennen, een stad waar overal wat te beleven valt, zoals Parijs, Rome of Barcelona. Een weekend naar een van de hotels Londen, dat moet je doen!