30-01-10

Enkele hotels in Leuven

Hotel Binnenhof

Hotel Binnenhof is een comfortabele 3-sterren hotel, gelegen in het hart van Leuven. U krijgt de warme diensten van een ervaren medewerkers, die zal goede zorg. Er is een stijlvolle bar, die is een gezellige ontmoetingsplaats en een uitgebreid warm en koud buffet met champagne kan worden genoten in de ruime ontbijtzaal.

Condo Gardens Leuven

Condo Gardens Leuven bestaat uit comfortabele en huiselijk ingerichte appartementen. Dit hotel is ideaal gelegen in het centrum van Leuven. Gelegen in een gerenoveerde fabriek, en elk appartement is volledig uitgerust met alle moderne gemakken.

Hotel Malon

Hotel Malon, is een gloednieuwe gezellig hotel in Leuven biedt 14 stijlvolle hotelkamers. Alle kamers zijn uitgerust met alle modern comfort en een aangename, warme sfeer waar u zich meteen thuis voelt. Het ligt recht tegenover het centraal station van Leuven, die het historische centrum, restaurants en winkels gebied goed bereikbaar maakt. In de ochtend kunt u genieten van een uitgebreid en kwalitatief ontbijtbuffet. Een perfecte plaats voor uw vakantie.

Andere Belgische en buitenlandse citytripbestemmingen

hotel antwerpen
Antwerpen

Antwerpen Hotels diensten aanbieden, die zal verlaten onvergetelijke herinneringen over deze stad ook bekend als de Rubens 'City. Deze Bourgondische stad heeft een galerij van citycapes en beschermde monumenten en is een grote haven en het wereldcentrum voor diamant. Een weekendje Antwerpen voor uw volgende vakantie is een goed startpunt voor een bezoek aan Europa voor de eerste keer. Deze stad biedt alles wat kan het belang van de reizigers. Het eerste ding dat in gedachten, terwijl praten over Antwerpen, is de diamanten. Antwerpen heeft een lange geschiedenis als de World Diamond Center. Tijdens uw citytrip Antwerpen, vindt u een aantal toeristische attracties die de moeite waard zijn te bezoeken. Zij omvatten Grote Markt (De), de Kathedraal (De) van de Steen en de frotress. U kunt ook naar de Antwerpse Zoo.

hotel brussel

Brussel

Uw bezoek aan België zal niet worden voltooid, tenzij u atleast een nacht doorbrengen in een Hotel Brussel. Als het hoofdkwartier van de Europese Unie en de NAVO, de hoofdstad van België wordt vaak aangeduid als de hoofdstad van Europa. De hôtel à Bruxelles zijn goed ontworpen in beide Hedendaagse kunst of Renaissance stijl om uw reis te maken is unforgettable.Brussels een fascinerende plek behoud van architectuur en musea rangschikking van de beste in Europa. Grote Markt in Brussel is de belangrijkste bezienswaardigheid te bezoeken tijdens uw verblijf in hotel Bruselas, gevolgd door het bekende beeldje van Manneken Pis 'gelegen een paar meter afstand van het marktplein, Het Jubelpark of Jubelpark en het Atomium. De enorme hoeveelheid musea is niet vergeten worden.

Gent

Als u ooit verbleven in een Gante hotel, bent u waarschijnlijk op de hoogte van de stad sterk gevoel van gemeenschap, rijke geschiedenis en de diverse bevolking. De stad is niet zo beroemd als andere steden in België. Echter, een dag of twee op hotels Gent zal u ontdekken Gent als de echte diamant van Vlaanderen en België. Tijdens uw verblijf in Hotel Gent, moet u naar de drie torens van Gent St. Bavo's Catherdral, het Belfort en de Sint-Niklaaskerk. Zij vormen een lijn wijzend towadrs St. Michael's Bridge. Andere interessante locaties in de stad zijn Citadelpark, Stedelijk Museum van Hedendaagse Kunst en Sauna Aqua Azul.

Een greep uit het internationale aanbod

Kijk eens op BoekUwHotel.be (of voor de Nederlanders: BoekUwHotel.nl) voor de beste aanbiedingen voor hotels wereldwijd! Je boekt altijd rechtstreeks in het hotel en betaalt dus nooit reserveringskosten om online je hotels te reserveren. Volgende topbestemmingen zijn van de partij:

Hotels in Amsterdam
Hotels in Londen
Hotels in Barcelona
Hotels in Rome
Hotels in Venetië
Hotels in Berlijn
Hotels in Lissabon
Hotels in Praag
Hotels in Wenen
Hotels in Parijs

20:34 Gepost door hotelsinleuven in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: hotel antwerpen, hotel brussel, hotel gent, citytrips belgie |  Facebook |