01-12-11

Leuven, Berlijn, Brugge

Leuven is leuk maar is mij soms een beetje te kleinschalig, te provincialistisch. Als dat gevoel mij weer bekruipt, dan vlucht ik altijd naar grotere steden waar je nog lekker anoniem kunt zijn, Berlijn bijvoorbeeld. Ik logeer vaak in hotels in Berlijn en heb het er altijd naar m'n zin. Nu wil het toeval dat ik opnieuw naar een kleine stad moet om recensies te schrijven over hotels in Brugge. Mooie stad, dat wel.

16:14 Gepost door hotelsinleuven | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

26-11-11

Weekendje Brugge

Een weekendje op hotels in Brugge is echt super!

15:27 Gepost door hotelsinleuven | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

14-05-10

Weekendje citytrip: op hotel in Leuven

Binnenkort, van 13 augustus t.e.m. 15 augustus is het weer tijd voor Marktrock Leuven 2010, de Leuvense binnenstad 3 dagen op z'n kop voor muziekoptredens van eigen bodem. Volledig gratis opnieuw! Allen daarheen! Marktrock of niet, een weekendje Leuven is altijd top, het hele jaar door!

Genieten van een weekendje op hotel in Leuven

hotels leuvenEen Leuven hotel voor mijn vakantie vorig jaar en geloof me het was een van de beste vakantie die ik ooit heb gehad. Ik had niet veel verwachtingen van de stad, maar het bleef me verbazen al dacht dat mijn verblijf. Iedereen op zoek naar een leuke vakantie vol kunt bezoeken Leuven. Travelers in België maken het een punt om te verblijven in hotels Leuven voor een weekend dat is genoeg om door de belangrijkste hoogtepunten van de stad. Leuven, ligt aan beide oevers van de Dijle ten oosten van Brussel en is beroemd in de hele wereld voor om zijn prachtige architectuur, het internationaal gerenommeerde's University en bier. Het leed zwaar tijdens de twee wereldoorlogen echter, moderne Leuven is goed ontwikkeld charme haar bezoekers.

Vakantie in Oostende zou charme u tijdens uw vakantie, maar biedt deze stad zullen hun charme verlaten op u voor een mensenleven. De Oude Markt is de eerste plaats om te bezoeken tijdens een verblijf in hôtels Leuven. Deze plaats is vooral bekend om de festivals dat zijn gastheren de hele zomer. U vindt een aantal restaurants en cafes op dit gebied en op vrijdag kunt u genieten van live muziek onder het genot van een drankje. Naast Leuven is de thuisbasis van Stella Artois, dat is een van de bekendste brouwerijen van België, waardoor je drinkt meer speciaal.

Ligt vlakbij de Oude Markt is De Kotmadam (De Landlady), dat is een standbeeld van een vrouw op een beanch bedrijf een theepot. Ik clikced veel foto's in de buurt van deze beroemde landmark toen ik bezocht Hotels Löwen. Saint Peter's Church is de oudste kerk in Leuven en een must bezoeken. Het is een geweldig voorbeeld van de architectuur die de stad aanschouwt, net als Blankenberge hoogtepunten.

hotels leuvenDe charme van Leuven is zodanig dat het niet alleen klein en vriendelijk, maar door de universiteit, het net zo levendig en jong. Katholieke Universiteit Leuven is een van de beroemdste universiteiten in Europa en trekt duizenden toeristen. Toeristen verblijven hoteles Lovaina ook liefde voor het prachtige 15e eeuwse bezoek stadhuis. Andere belangrijke hoogtepunten die u kunt bezoeken tijdens hun verblijf in Leuven hotel onder Amusemente Theater, De Vissen Center, Botanische Tuin en Mariapark.

Winkelen & Festivals

Winkelen is een belangrijk onderdeel van Knokke-Heist wijst en van Leuven ook. U vindt vele uitstekende boetiekjes en winkels die u zult vinden nowwhere anders. Een van mijn favoriete ras winkel die ik ontdekte tijdens mijn vakantie in Leuven hotel is Blokker. Hier vindt u interessante dingen terug te nemen naar huis om uw vrienden en familie. Hierbij moet worden opgemerkt dat alle winkels blijven op zondag gesloten.

Ga naar hotels Leuven tijdens het zomerseizoen als je wilt een aantal festivals in Leuven genieten. Rock Werchter is een dergelijk evenement niet te missen. Muziekliefhebbers kunnen dansen op de melodie van een ander muziekfestival Rock festival Marktrock

Leuven, Leuven!

Wie kiest voor een van de hotels Louvain zal het zich zeker niet beklagen, of het nu in het centrum of net erbuiten is gelegen. Een weekendje weg op hotel in Leuven is een steengoede garantie voor een heerlijke tijd, zowel cultureel als gastronomisch kom je er zeker aan je trekken. Nu, ik probeer tijdens al mijn citytrips elke dag nieuws te doen, of het nu in Parijs, Berlijn, Rome, Leuven of op op hotel in Kortrijk is, overal ontdek je wel leuke dingen!

Na Leuven te hebben bezocht kijk je misschien uit naar een echte citytrip? Eens een echte stad gaan verkennen, een stad waar overal wat te beleven valt, zoals Parijs, Rome of Barcelona. Een weekend naar een van de hotels Londen, dat moet je doen!30-01-10

Enkele hotels in Leuven

Hotel Binnenhof

Hotel Binnenhof is een comfortabele 3-sterren hotel, gelegen in het hart van Leuven. U krijgt de warme diensten van een ervaren medewerkers, die zal goede zorg. Er is een stijlvolle bar, die is een gezellige ontmoetingsplaats en een uitgebreid warm en koud buffet met champagne kan worden genoten in de ruime ontbijtzaal.

Condo Gardens Leuven

Condo Gardens Leuven bestaat uit comfortabele en huiselijk ingerichte appartementen. Dit hotel is ideaal gelegen in het centrum van Leuven. Gelegen in een gerenoveerde fabriek, en elk appartement is volledig uitgerust met alle moderne gemakken.

Hotel Malon

Hotel Malon, is een gloednieuwe gezellig hotel in Leuven biedt 14 stijlvolle hotelkamers. Alle kamers zijn uitgerust met alle modern comfort en een aangename, warme sfeer waar u zich meteen thuis voelt. Het ligt recht tegenover het centraal station van Leuven, die het historische centrum, restaurants en winkels gebied goed bereikbaar maakt. In de ochtend kunt u genieten van een uitgebreid en kwalitatief ontbijtbuffet. Een perfecte plaats voor uw vakantie.

Andere Belgische en buitenlandse citytripbestemmingen

hotel antwerpen
Antwerpen

Antwerpen Hotels diensten aanbieden, die zal verlaten onvergetelijke herinneringen over deze stad ook bekend als de Rubens 'City. Deze Bourgondische stad heeft een galerij van citycapes en beschermde monumenten en is een grote haven en het wereldcentrum voor diamant. Een weekendje Antwerpen voor uw volgende vakantie is een goed startpunt voor een bezoek aan Europa voor de eerste keer. Deze stad biedt alles wat kan het belang van de reizigers. Het eerste ding dat in gedachten, terwijl praten over Antwerpen, is de diamanten. Antwerpen heeft een lange geschiedenis als de World Diamond Center. Tijdens uw citytrip Antwerpen, vindt u een aantal toeristische attracties die de moeite waard zijn te bezoeken. Zij omvatten Grote Markt (De), de Kathedraal (De) van de Steen en de frotress. U kunt ook naar de Antwerpse Zoo.

hotel brussel

Brussel

Uw bezoek aan België zal niet worden voltooid, tenzij u atleast een nacht doorbrengen in een Hotel Brussel. Als het hoofdkwartier van de Europese Unie en de NAVO, de hoofdstad van België wordt vaak aangeduid als de hoofdstad van Europa. De hôtel à Bruxelles zijn goed ontworpen in beide Hedendaagse kunst of Renaissance stijl om uw reis te maken is unforgettable.Brussels een fascinerende plek behoud van architectuur en musea rangschikking van de beste in Europa. Grote Markt in Brussel is de belangrijkste bezienswaardigheid te bezoeken tijdens uw verblijf in hotel Bruselas, gevolgd door het bekende beeldje van Manneken Pis 'gelegen een paar meter afstand van het marktplein, Het Jubelpark of Jubelpark en het Atomium. De enorme hoeveelheid musea is niet vergeten worden.

Gent

Als u ooit verbleven in een Gante hotel, bent u waarschijnlijk op de hoogte van de stad sterk gevoel van gemeenschap, rijke geschiedenis en de diverse bevolking. De stad is niet zo beroemd als andere steden in België. Echter, een dag of twee op hotels Gent zal u ontdekken Gent als de echte diamant van Vlaanderen en België. Tijdens uw verblijf in Hotel Gent, moet u naar de drie torens van Gent St. Bavo's Catherdral, het Belfort en de Sint-Niklaaskerk. Zij vormen een lijn wijzend towadrs St. Michael's Bridge. Andere interessante locaties in de stad zijn Citadelpark, Stedelijk Museum van Hedendaagse Kunst en Sauna Aqua Azul.

Een greep uit het internationale aanbod

Kijk eens op BoekUwHotel.be (of voor de Nederlanders: BoekUwHotel.nl) voor de beste aanbiedingen voor hotels wereldwijd! Je boekt altijd rechtstreeks in het hotel en betaalt dus nooit reserveringskosten om online je hotels te reserveren. Volgende topbestemmingen zijn van de partij:

Hotels in Amsterdam
Hotels in Londen
Hotels in Barcelona
Hotels in Rome
Hotels in Venetië
Hotels in Berlijn
Hotels in Lissabon
Hotels in Praag
Hotels in Wenen
Hotels in Parijs

20:34 Gepost door hotelsinleuven in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: hotel antwerpen, hotel brussel, hotel gent, citytrips belgie |  Facebook |